Miercuri 24 Aprilie

Interlopul Grosu cercetat de DNA în dosarul deputatului Atanasiu este CIOBAN. Vezi celelalte nume din dosar VIDEO

 

Gheorghe Grosu despre care DNA susţine că ar fi primit bani de la deputatul PNL Teodor Atanasiu este în prezent cioban.

Interlopul are o fermă de animale în localitatea Ţelna din judeţul Alba.

Gheorghe a povestit pentru albaiulianul.ro cum a fost „săltat” de poliţiştii de la DNA şi ce întrebări i-au pus procurorii. Ghiţă Grosu nu recunoaşte infracţiunile de care este acuzat şi susţine că nu a primit bani de la preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu.

Nu am vorbit cu nimeni ca să voteze la referendum. Nu am primit nici un ban. Le-am spus cu ce mă ocup eu. Le-am zis să vină să vadă ferma de oi să vadă ce fac eu. Am completat un proces verbal. La sfârşit m-au scos în stradă şi mi-au dat 3 lei ca să am de ocazie până la Alba Iulia”, a afirmat Gheorghe Grosu.

 

Şeful romilor din Cluj, urmărit penal de către DNA pe motiv că ar fi dus ţiganii de la Pata Rât să voteze la referendum

Gheorghe Grosu are o condamnare de 5 ani de închisoare pentru constituire şi aderarea la un grup infracţional organizat. Condamnarea a fost pronunţată, în primă instanţă de Tribunalul Vâlcea, în iunie 2012. În acelaşi dosar a mai fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri. Infracţiunile sunt din perioada 2004 - 2005, iar dosarul a fost trimis în judecată în 2006. Instanţa a pronunţat condamnări cu închisoare pentru alţi 9 inculpaţi. Sentinţa a fost contestată la Curtea de Apel Piteşti.

Gheorghe Grosu este cercetat de către DNA pe motiv că ar fi plătit oamenii pentru a se prezenta la vot.

 


Dumitru Samson, fiul vitreg al ministrului Apărării, cercetat de către DNA Cluj VIDEO


Comentarii Facebook