Duminica 28 Aprilie

Elevii dejeni, ŢEPUIŢI de agenția Panoramic Tour VIDEO

 

O clasă de elevi din Dej a luat ţeapă de la agenţia de turism Panoramic Tour din Dej, scrie dejeanul.ro

Un număr de 13 elevi impreuna cu diriginta lor care au platit biletele de avion pentru o excursie in Anglia au aflat ca nu vor primi nici biletele dar nici banii.
Plecarea celor 13 elevi era programată pe luni dimineata cu un avion intr-o excursie de studii intr-un orasel de langa Londra.

Fiecare dintre ţepuiţi a plătit, încă din luna iunie, o sumă de circa 150 de euro agentiei Panoramic Tour pentru a le rezerva biletele de avion. Vineri cand au mers la agentie pentru a-si ridica biletele au aflat ca proprietarul a platit alte excursii cu banii lor si niste datorii mai vechi.

Rezervarile nici macar nu au fost facute. Elevii spun ca daca nu ajung la timp in Anglia, vor pierde alte sume de bani pe care le-au platit acolo pentru diferite activitati la care urmau sa participe.

Proprietarul agentiei de turism ne-a declarat ca a intrat intr-un impas financiar si nu a reusit sa isi respecte contractul cu cei 13 elevi. Diriginta elevilor a spus ca parintii elevilor vor depune o plangere la politie si vor recurge la instanta pentru a-si recupera banii, dar pana atunci vor cauta o alta agentie de turism de unde sa isi cumpere biletele de avion spre Anglia.


Comentarii Facebook