Miercuri 24 Aprilie

Interlopii din Aghireșu, ”victimele” Scutului Negru, au pătruns peste o familie în casă. S-a lăsat cu SÂNGE - EXCLUSIV

 

Patru bărbați din Aghireșu au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au pătruns peste o familie în casă pentru a-și face dreptate.

 

Polițiștii i-au reținut inițial pe frații Marin și Silviu Lung și pe Vasile Marc, iar după câteva ore și pe Marius Achimaș. Primii trei au fost implicați și în bătaia cu agenții de securitate de la firma Scutul negru.

 

Conform martorilor, frații Lung, Vasile Marc Marius Achimaș au avut o altercație cu doi tineri, fiii patronului unui local din Aghireșu. Cei trei au încasat bătaie, iar apoi s-au dus acasă la unul dintre cei doi frați și l-au rupt în bătaie. ”Victimele Scutului Negru, din Aghireș, din 13 iulie, au intrat în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru o familie, în casă. S-au bătut într-un bar, apoi în stradă și apoi au intrat în grup peste om în casă. Încet, cu acordul tacit al poliției. Aghireșul ajunge tot mai rău. Trebuie să se scrie pentru a nu fi mușamalizat cazul cum s-a întâmplat în 2012, cu un caz similar. 

 

Ideea e ca lumea din Aghireșu este terorizată de acest grup din Aghireșu Sat și oamenii se tem și să depună plângere, pentru că sunt ”susținuți” de șeful de Secție”, ne-a declarat un martor la acest incident.  

 

Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, dar eliberați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, pentru că nu reprezintă un pericol atât de mare. ”Parchetul a dispus masura obligării de a nu părăsi localitatea pe duraya cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vornicu.

 

Victime au depus plângere penală pentru distrugere și lovire, la care se adaugă și cea de ultraj contra bunelor moravuri.

 

Frații Marin și Silviu Lung și Vasile Marc sunt cei trei interlopi din Aghireșu care s-au bătut cu Scutul Negru.

 

Scutul Negru cutremură Clujul. Poliția se face că nu vede scandalurile, iar interlopii bătuţi ameninţă că îşi fac singuri dreptate

Comentarii Facebook