In urma unui articol Stiri de Cluj, procurorii au dispus, in sfarsit, dupa 4 zile, retinerea unui tanar care a lovit in cap cu lopata un vecin!

 

Dupa ce in data de 17 mai 2011, Stiri de Cluj a relatat in articolul "Dormiti linistiti... procurorii nu lucreaza! Si-au dat in cap cu lopetile in Cojocna, iar procurorul a refuzat sa ancheteze cazul", cum un tanar de 21 de ani l-a lovit cu lopata pe un altul tot de 21 de ani din comunca clujeana Cojocna si procurorul a refuzat sa se deplaseze la caz, agresorul a fost, in sfarsit, arestat.

 

Incidentul s-a petrecut in data de 15 mai 2011.

 

"Altercatia a avut loc duminica, 15 mai, intre doua familii din comuna Cojocna, care s-au batut cu tot ce le-a cazut in mana. "A fost o bataie in grup si martorii spun ca a fost ceva de cosmar. Baietii celor doua familii, Mihai Adrian Petean, de 21 de ani, l-a lovit cu lopata in cap de mai multe ori pe Daniel Sandri, de 21 de ani. Acesta  a fost dus in stare grava la Clinica de Neurochirurgie si internat cu traumatism cranio-cerebral acut. L-am chemat pe procurorul Ovidiu Todorut la fata locului si a refuzat sa vina", au declarat in 17 mai pentru Stiri de Cluj surse din randul anchetatorilor.

 

Dupa ce Stiri de Cluj a relatat cazul si am cerut si explicatie celor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj, cazul a fost preluat de procurorul Ana-Maria Edu. Aceasta a dispus retinerea pentru 24 de ore a lui  Mihai Adrian Petean sub acuzatia de tentativa de omor deosebit de grav. Procurorul Ana-Maria Edu a dispus si formarea unei comisii de ancheta care sa verifice de ce  duminica, 15 mai procurorul Ovidiu Todorut a refuzat sa se prezinte in Cojocna pentru cercetarea la fata locului.

 

Azi-noapte, in urma propunerii facute de procurorul Ana-Maria Edu,  Mihai Adrian Petean a fost arestatat preventiv pe 29 de zile pentru infractiunea de tentativa de omor deosebit de grav. Timp de 4 zile, de la bataia cu lopata si pana cand procurorii au dispus retinerea pe 24 de ore, tanarul de 21 de ani a fost liber.

 

Cititi si...

Dormiti linistiti ... procurorii clujeni nu lucreaza! Si-au dat in cap cu lopetile in Cojocna, iar procurorul a refuzat sa ancheteze cazul

Comentarii Facebook