Universitatea Babes Bolyai cumpara internet cu 124.000 de euro! Vezi ce viteza va fi in Hasdeu si in facultati


Universitatea Babes Bolyai vrea sa schimbe providerul de internet si sa creasca viteza in unele facultati din Cluj Napoca, dar si la cele din afara. Toata afacerea va costa bugetul universitatii 124.000 de euro.

Potrivit Caietului de Sarcini al licitatiei, UBB Cluj va "cumpara" servicii de internet pe durata a trei ani pentru "locatiile Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si in extensiilor universitare ale Universitatii Babes-Bolyai de pe teritoriul Romaniei".

"In baza acordului cadru se vor incheia contracte subsecvente pe durata de 1 an. Serviciul care urmeaza a fi achizitionat are ca obiect asigurarea unui sistem de comunicatie in Internet prin folosirea unor canale de comunicatie cu capacitati minime garantate, pe suport nepartajat cu alte servicii. Specificatiile tehnice minimale ale acestui serviciu sunt date mai jos, in Anexa nr. 1 A si in Anexa 2 A la Caietul de Sarcini", a precizat directorul Centrului de Comunicatii al UBB Cluj, Ciplea Gabriel, in documentul citat.

 

Astfel, pentru facultatile si sediul central serviciile de internet ar urma sa coste 75.036 euro, iar pentru sectiile exterioare 48.947 euro.

 

Viteza de download/upload minima solicitata de catre Universitatea Babes-Bolyai este de 4 Mbps, dar poate ajunge pana la 50 Mbps viteza de download si 20Mbps viteza de upload.

 

Potrivit rolicitatii.ro, ofertele pot fi depuse pana la data de 6 iunie, iar licitatia va di deschisa, finantarea urmand sa se faca din fonduri proprii.

 

 

Comentarii Facebook