În Gruia, lângă stadionul CFR Cluj, Dorel a semnalizat o gaură de canal, dar a UITAT să o și repare - FOTO

 

Un cititor Știri de Cluj solicită Primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri și să repare canalizarea de la intersecția străzilor Romulus Vuia cu 11 Octombrie.

 

”Această semnalizare este de 3 saptamani la intersectia strazilor Romulus Vuia cu 11 Octombrie, mai bine spus langa stadionul CFR. Oare ce ar trebui sa se intample ca sa se repare acea canalizare?...un accident, mai multe, o sesizare, mai multe sesizari? Sau o spaga domnule primar? Locuiesc in zona si deja de 3 sapt este aceasta problema”, ne-a sesizat un cititor.

 

Cel mai probabil lucrarea a fost făcută de Compania de Apă Someș, care administrează canalizarea orașului.

-------------

UPDATE

 

Intr-o localitate urbana exista CAMINE DE VIZITARE apartinand tuturor utilitatilor. Folosirea generalizarii "gura de canal" pentru orice astfel de camin, sugereaza ca societatea noastra - Compania de Apa SOMES nu isi face datoria. Fara sa negam ca exista posibilitatea ca unele camine de vizitare cu probleme sa apartina de societatea noastra, nu putem sa fim blamati si pentru cele apartinand de alte utilitati, administrate de alte societati. Caminul din articolul "În Gruia, lângă stadionul CFR Cluj, Dorel a semnalizat o gaură de canal, dar a UITAT să o și repare" nu apartine de Compania de Apa SOMES SA cum se sugereaza prin sintagma "gura de canal" si explicit in textul stirii”, a precizat Lucian Croitoru, SDCC Compania de Apa SOMES SA.

Comentarii Facebook