Mai mulți clujeni se plâng de stăpânii de câini care nu adună excrementele animalelor: Să presteze muncă în folosul comunității




Mai mulți clujeni se plâng de mizeria lăsată în urmă de anumiți iubitori de animale, care nu strâng excrementele patrupedelor de pe străzi.

O clujeancă se plânge primarului municipiului Cluj-Napoca de faptul că trotuarele de pe strada Vasile Lupu, din cartierul Gheroghenim, sunt impracticabile din cauza excrementelor de câini.

Buna ziua, locuiesc in Gheorgheni pe str. V. Lupu si as dori sa fac o sesizare in privinta faptului ca de ceva vreme trotuarele sunt impracticabile din cauza fecalelor de caini. Fiind mama a doi copii si plimbandu-ma prin zona strazilor apropiate de V. Lupu, ma confrunt cu aceasta problema, nu doar eu ci si alte mame. Este pur si simplu insalubru si infect. Pe o portiune de 20m erau 5 excremente. Din cauza proprietarilor de caini care nu binevoiesc sa aiba asupra lor punga si sa stranga, strazile devin focar de infectie. Oricat m-as feri in permanenta incaltamintea, bicicleta, caruciorul sunt murdare. Nu mi -as dori nimic mai mult decat ca iubitorii de patrupede sa stranga dupa animalele de companie”, se plânge femeia pe domnuleprimar.ro.

Aceeași problemă o semnalează și un bărbat, însă de această dată este vorba despre strada Bucegi, din Mănăștur. Acesta consideră că o soluție utilă ar fi ca stăpânii de câini din zonă să presteze muncă în folosul comunității și să strângă mizeria lăsată în urmă de patrupede.

Domnule primar va rog sa luati masuri pentru igenizarea strazii Bucegi din cartierul Manastur (mai ales in spatele magazinului BIG) deoarece pe trotuar si pe spatiul verde intre trotuar si carosabil este plin de excremente de caine.

Poate nu ar fi o idee rea ca proprietarii de caini din zona sa presteze niste munca in folosul comunitatii strangand mizeria pe care au lasat-o patrupedele lor”, spune clujeanul.

Comentarii Facebook