În ce stare se află copila care a căzut de la etajul trei al Colegiului „George Coșbuc” din Cluj: „Are o fractură de coloană vertebrală”


Eleva de 13 ani, care a căzut de la înălțime joi, de la Colegiul „George Coșbuc” din Cluj-Napoca, a fost transferată de la Spitalul de Copii la Clinica de Neurochirurgie. Medicii spun că starea ei este stabilă, însă fata are o leziune gravă la coloană.

Fetița are o fractură de coloană vertebrală. A fost e transferată la neurologie. Este conștientă, stabilă hemodinamic și respirator, cu o contuzie toraco-abdominală”, a declarat dr. Daniela Dreghiciu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Cluj-Napoca, pentru stirimed.ro.

Amintim că incidentul care a șocat opinia publică s-a petrecut joi, 16 martie, în jurul orei 10.00, la cunoscutul Colegiu din centrul Clujului, de pe strada Avram Iancu. Elevii erau în „Săptămâna Altfel” și aveau programată o excursie la un Muzeu. Fetița de 13 ani, eleva Colegiului Național ”George Coșbuc” era singură în clasă, s-a urcat o dată pe pervazul geamului, apoi a coborât, a vorbit cu cineva la telefon și s-a aruncat. 

Citește toate articolele despre acest subiect:

Comentarii Facebook