Georgiana Lobonț își dorește încă un copil! Soțul ei, mai puțin… Rareș Ciciovan dorește să o menajeze


Georgiana Lobonț alături de soțul ei, Rareș Ciciovan, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile, de mai bine de 7 ani fiind căsătoriți.

Cântăreața își dorește să devină mamă din nou

Georgiana Lobonț, una dintre cele mai în vogă cântărețe de la noi din țară, nu numai că se bucură de succesul obținut datorită talentului pe care îl are, ci are parte totodată și de împliniri pe planul personal, mai ales pentru că are o familie frumoasă alături de soțul ei, Rareș Ciciovan.

Georgiana Lobonț își mai dorește un copil

Frumoasa artistă a mărturisit că își dorește să rămână din nou însărcinată. Interpreta susține că ea vrea mai mult decât soțul ei să mai aducă pe lume un copil, asta deoarece Rareș Ciciovan ar vrea să o menajeze.

Georgiana Lobonț a ținut să menționeze că ea a crescut alături de două surori, așa că ar vrea să aibă trei copii la rândul ei pentru a duce mai departe tradiția familiei. Artista a adăugat că momentan nu este însărcinată.

„Îmi doresc (n.r. să rămân însărcinată), sper ca bunul Dumnezeu să ne ajute să facem și al treilea copil. Noi ne dorim. Adică eu mai mult, Rareș vrea să aibă grijă de mine și să mă menajeze, dar pentru că noi am crescut trei fete la părinți, vreau să duc tradiția mai departe și poate că bunul Dumnezeu o să ne mai dea un copil, dar momentan nu sunt însărcinată”, a declarat Georgiana Lobonț.


Comentarii Facebook