Miercuri 22 Martie

Ce au surprins camerele de supraveghere! O elevă de la Colegiul ”George Coșbuc” a căzut de la etajul trei al școlii


Camerele de supraveghere ale Colegiului Național ”George Cosbuc” din Cluj-Napoca au surprins ultimele minute de dinainte ca eleva de 13 ani a liceului sa cada de la etajul trei al clasei sale. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată ce s-a întâmplat, dar sunt detalii pe care doar ancheta le va scoate la iveala. Exista suspiciunea ca s-ar fi certat cu cineva la telefon, unii elevi sustinand ca era chiar mama fetei. Eleva a fost transportată la spital, în stare de conștiență, cu fractură de coloană.

Imaginile au fost predate Poliției Cluj, dar directorul Colegiului a spus ce detalii se văd, fără a se putea trage concluzii.

Se vede pe camera de la sala de clasă ce s-a întâmplat. Colegii ei au plecat la Muzeul de Mineralogie și Roci de la UBB. Fetița apare pe imaginile surprinse de camera de supraveghere din sala de clasă”, a precizat directorul Colegiului Național ”George Coșbuc, Horațiu Bota Popa, pentru Știri de Cluj.

Acesta a spus că elevii sunt acum în ”Săptămâna Altfel” și diriginta, alături de profesorul de geografie, a programat această vizită la Muzeu. 

Și-au dat întâlnire în fața școlii, iar fetița de 13 ani a lipsit la apel. Colegii ei au spus că au văzut-o în școală, iar diriginta a sunat-o pe elevă pe telefonul mobil. A sunat de două ori, dar nu a răspuns. Grupul de elevi a plecat spre Muzeu, iar ulterior medicul școlii m-a sunat că o fetiță a picat de la etajul al treilea, pe o copertină din cupru, iar de acolo pe iarbă, de la încă un metru. Am sunat la 112 și fetița a fost preluată de SMURD”, a precizat directorul Horațiu Bota Popa.

Directorul a verificat imaginile pentru a vedea ce s-a întâmplat. ”Nu putem să ne pronunțăm dacă a alunecat sau ce s-a întâmplat. 

Pe imagini se vede cum a urcat pe pervazul geamului de două ori. O dată a coborât și a mers la telefon, unde a dat niște mesaje, iar apoi s-a urcat pe pervaz din nou și nu se știe ce s-a întâmplat”, a mai spus directorul Colegiului. Cert este că a doua oară fetița a căzut în gol, fără a se ști dacă s-a aruncat sau a alunecat. ”Acest lucru îl va stabili ancheta polițieiEu pot vorbi numai despre cele constatate de noi. Fetița nu avea ce căuta în clasă. Ea trebuia să fie alături de cei aproape 30 de colegi ai ei”, a mai spus directorul Horațiu Bota Popa.

Acesta a spus că nu știe care este starea fetiței.

Comentarii Facebook