Împușcături la Janis! A scos pistolul și a tras pentru a speria clienții. Ce mai URMEAZĂ?

 

Un bărbat de 42 de ani a tras cu pistolul în Janis Stuf, local situat în Piața Unirii.

 

Bărbat este cercetat pentru uz de armă neletală, fiind vorba despre un pistol cu bile.

 

La data de 28 aprilie, ora 15:00, un bărbat de 42 de ani din Cluj-Napoca a reclamat la Poliție, prin 112, că în cursul dimineţii, în jurul orei 08:30, persoane necunoscute i-ar fi sustras o armă neletală din incinta unui local public, din municipiul Cluj-Napoca.

 

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 27 spre 28 aprilie a.c., bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu mai multe persoane întâlnite în incinta unui local public din municipiul Cluj-Napoca (n.red Janis Stuf), iar în urma unor neînţelegeri, ar fi intrat în conflict cu acestea.

 

În acest context, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliu de unde a luat un pistol cu proiectile din cauciuc pe care îl deţinea legal şi s-a întors în local unde a executat un foc de avertizare, în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană. 

 

Bărbatul a fost deposedat de armă de către o altă persoană aflată în localul public care a luat pistolul şi a părăsit incinta localului, arma fiind recuperată ulterior de poliţişti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

 

Persoana care a recuperat arma are 29 de ani și este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării” şi ”sustragerea armelor sau muniţiilor”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 342, alin. 2 şi alin. 3 din Codul Penal.

 

De asemenea, bărbatul de 42 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”uz de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept”, faptă prevăzută de art. 343, alin. 2 din Codul Penal.

Comentarii Facebook