Consilierul județean Laurențiu Oprea implicat în accident la Gherla! Șoferul unei Dacii a fost vinovat - FOTO

 

Un accident cu patru mașini, în care a fost implicat și un consilier județean USL, s-a produs în Gherla, marți, 29 aprilie, în jurul orei 16.30.

 

Un șofer de 68 de ani din Gherla, aflat pe acostamentul părţii carosabile, pe direcţia Gherla înspre Cluj-Napoca, a încercat să întoarcă în mijlocul drumului.

 

Dacia pe care o conducea a fost acroşată de un autoturism marca condus de un bărbat de 48 de ani din Gherla, care circula în aceeaşi direcţie. Acesta este consilierul județean USL, Laurențiu Oprea, conform gherlainfo.ro.

 

În urma impactului, cele două autoturisme implicate au fost proiectate în alte două autovehicule, parcate pe marginea părţii carosabile.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto de 68 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal Gherla, iar ulterior la U.P.U. 1     Cluj-Napoca.

 

La data de 29 aprilie a.c., ora 16:30, pe  strada Clujului, din municipiul Gherla, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a patru autovehicule.

 

Conform primelor verificări, un conducător auto de 68 de ani din Gherla, aflat pe acostamentul părţii carosabile, pe direcţia Gherla înspre Cluj-Napoca, dupa ce s-a pus în mişcare, ar fi efectuat o manevră de întoarcere de pe un sens de mers pe celălălt, fără să se asigure corespunzător.

 

În acest context, a fost acroşat de autoturism condus de un bărbat de 48 de ani din Gherla, care circula în aceeaşi direcţie. 

 

În urma impactului, cele două autoturisme implicate au fost proiectate în alte două autovehicule, parcate pe marginea părţii carosabile”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

 

Foto: Clujazi.ro

Comentarii Facebook