Grătare pe patru roți surprinse pe străzile din Cluj: ,,Un oraș mai curat ar trebui să înceapă cu eliminarea epavelor din trafic” - VIDEO


Pe străzile din Cluj-Napoca circulă fel și fel de rable. Nu ar fi vreo problemă dacă aceste mașini ar fi doar vechi ci de multe sunt un pericol asupra sănătății tuturor cetățenilor. 

Două astfel de ,,ucigătoare a ozonului” au fost filmate într-o singură zi pe străzile din Cluj. 

Cert este că aceste mașini nu ar trebui să treacă inspecția periodică tehnică sub aceste condiții, iar șoferii ar trebui chemați urgent la RAR pentru a le fi verificate mașinile. 

Imaginile cu afumătorile mobile au fost postate pe un grup destinat șoferilor din Cluj, iar internauții nu au ezitat să facă haz de necaz de situația des întâlnită pe străzile orașului. 

,,Cazanele în fierbere unde pot fi reclamate? Un oraș mai curat ar trebui să înceapă cu eliminarea epavelor din trafic’’

,,Unde-i fum e și putere’”

,,Închiriez mașină cu efecte speciale pentru dansul mirilor!”

,,E pe hidrogen, că tot e la modă”

,,Până se așează softul arăbesc”, au fost doar câteva dintre comentariile clujenilor. 

Conducerea unui autovehicul care, în mers sau staţionare, poluează fonic sau emană noxe peste limita legal admisă se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa II de sancţiuni, de la 4 la 5 puncte-amendă, respectiv de la 580 lei – 725 lei.

Comentarii Facebook