Gradinita Helen deschide linie de studiu in germana(P)


Gradinita Helen, cu predare exclusiva in limba engleza si cu program normal si prelungit, va porni o linie de predare si in limba germana incepand cu anul scolar 2012-2013.

Gradinita ofera un spatiu propice si conditii excelente pentru dezvoltarea intelectuala si fizica a copilului. 

Gradinita functioneaza intr-o casa inchiriata cu 4 grupe, o sala de mese, 4 grupuri sanitare, sala de gimnastica, sala de dans, izolator, cabinet metodic, birou director si curte amenajata cu aparate de joaca (tobogan, bancute, casuta Chicco, balansoare, leagan).

 


Este dotata cu mobilier adecvat (masute, scaunele, paturi rabatabile), jucarii diverse, calculatoare, notebook-uri, videoproiector, televizoare, video-uri, casetofoane, DVD playere. Programul se desfasoara in limba engleza si germana, cuprinzand teme variate si dorinta puternica a educatorilor de a-i pregati foarte bine pe viitorii scolari. Fiecare educatoare sustine in cadrul grupei un optional in limba engleza: drama, povestire, cantece si poezii pentru copii sau jocuri lingvistice.

"Folosim  gandirea pozitiva si ne preocupa dezvoltarea socio-emotionala a copilului. Ajutam la formarea deprinderilor si competentei de relationare in limba engleza si germana de la o varsta frageda, ne distram si invatam o limba noua prin jocuri, povesti si cantece", a declarat directoarea Elena Avram.

La Gradinita Helen, activitatile de invatare sunt conform Curriculei nationale. Sunt organizate activitati extracurriculare atractive si variate: drumetii in Gradina Botanica, Muzeul Satului, vizite la Muzeul Zoologic, picnicuri de neuitat, spectacole la Teatrul de papusi sau intalniri cu clovnul, arte martiale, arte plastice, mindlab. Periodic, in cadrul gradinitei, li se fac copiilor prezentari tematice cum ar fi "Doctorul Maseluta", tinute de personal specializat sau intalniri cu politistul de proximitate si pompieri.

 



"Permanent, copiii din gradinita noastra sunt incurajati si recompensati prin puncte rosii, smiley-uri, cuvinte de lauda, iar la sfarsitul anului scolar, primesc in semn de apreciere o diploma, in functie de grupa pe care au absolvit-o" a mai declarat directoarea gradinitei, Elena Avram.


Adresa: str Rapsodiei, nr. 4, Cluj-Napoca

telefon: 0264 453224

mobil: 0745-201839
Email: gradinitahelen@yahoo.com

www.gradinitahelen.com

www.facebook.com/gradinitahelen

Comentarii Facebook