Gore va fi reevaluat psihiatric, deoarece judecatorii din Cluj cred ca e nebun


Judecatorii de la Tribunalul Cluj au ajuns la concluzia ca Gore, pe numele lui adevarat Marius David, nu este in deplinatatea sanatatii mintale si au cerut o noua expertiza psihiatrica.

Gore a aparut in fata judecatorilor de la Tribunalul Cluj in procesul in care este judecat pentru ca a injunghiat un brancardier de la UPU Cluj. El a spus la intrare ca nu magistratii il judeca, ci numai Iisus.

 

Gore la Tribunalul Cluj: "Numai Iisus ma poate judeca" FOTO

 

In sala de judecata, Gore i-a socat putin pe magistrati, decalarand ca el este nevinovat si ca diavolul l-a pus sa comita fapta.

Procesul a fost amanat pentru 3 martie, iar Gore va fi reexaminat psihiatric pentru a se vedea daca in momentul comiterii faptei era in deplinatatea sanatatii mintale.

 

Gore a injunghiat azi-noapte un asistent de la UPU Cluj VIDEO

 

Cunoscutul membru al lumii interlope din Cluj, Gore, pe numele adevarat Marius David, a injunghiat in dimineata zilei de 9 august, in jurul orei 5.30, un asistent de la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj, din cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj.

 

Gore si-a taiat gatul pe Calea Manastur! - VIDEO EXCLUSIV

 

In 14 martie 2011, Gore si-a taiat gatul in jurul orei 18.00 pe Calea Manastur, langa benzinaria LuKoil. El a fost internat la Clinica de Psihiatrie, dar a fost externat deoarece nu avea probleme psihice, au spus medicii clujeni.

Comentarii Facebook