Gore si-a taiat gatul pe Calea Manastur! - VIDEO EXCLUSIV

 

Temutul membru al lumii interlope Gore, pe numele lui adevarat Marius David, si-a taiat gatul in jurul orei 18.00 pe Calea Manastur, langa benzinaria LuKoil.

 

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Gina Pop, a declarat ca Gore si-a provocat singur taieturile, dar acestea nu sunt grave. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor.

 

"Barbatul a fost gasit pe trotuar, intre hotelul Pami si benzinaria LuKoil. Era intins la pamant si avea in mana un cutit cu care si-a provocat singur taieturi in zona gatului. Nu a mai fost nimeni ranit. Acum derulam cercetari pentru a vedea de ce s-a automutilat", a declarat inspectorul Gina Pop.

 

Gore, in varsta de 41 de ani, a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor '90, fiind arestat si condamnat pentru mai multe scandaluri in care a fost implicat alaturi de prietenii sai, Sebastian Chira si Mesi.

In 2001, Gore a fugit din Romania si s-a stabilit in Palma de Majorca, Spania. Acolo a avut un conflict cu un bucurestean, caruia i-a taiat mana cu sabia, pentru ca era "tradator". A stat inchis, dar a fost eliberat pentru ca victima nu s-a mai prezentat la proces.

In iulie 2005, el a fost extradat si si-a executat pedeapsa pe care o avusese in tara cand a fugit. Gore a stat inchis la Penitenciarul Gherla pana in 2006.

 

Citeste si...

Gore avea 28 de plangeri de viol depuse la politie: "Nu am fost de acord sa imi faca dragoste in gura si m-au reclamat" - VIDEO

Gore a fost internat la Psihiatrie! VIDEO EXCLUSIV

Comentarii Facebook