Gore Jr. este cercetat in libertate, dar doi dintre tovarasii lui sunt in arest, dupa bataia din centrul orasului


Gore Jr. este cercetat in libertate de procurori sub acuzatia de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, dar doi dintre tovarasii lui sunt arestati.

Sami David, fiul lui Gore, este acuzat ca impreuna cu alti patru interlopi ar fi batut miercuri, in jurul orei 16.30, un barbat care iesea din cafeneaua Klausenbourg, de langa Libraria Diverta. Cei cinci au fost retinuti si audiati, iar joi dimineata procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca au decis eliberarea lui Gore Jr. si a altor doi barbati.

"Politia municipiului Cluj-Napoca s-a sesizat din oficiu cu privire la savarsirea de catre 5 tineri a infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. La scurt timp dupa comiterea faptei, politistii au depistat si identificat principali suspectii in persoana  lui C. Cristian-Doru, de 25 ani, C. Radu de 23 ani, L. Ioan, de 21 ani,  I. Sorin-Viorel de 21 ani, toti din Cluj-Napoca si un minor de 17 ani. Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca miercuri, 24 august, in jurul orei 16.17, pe raza municipiului Cluj-Napoca acestia au agresat o persoana, identificata ulterior ca fiind J. Gavrila-Mircea, de 30 ani, din Jucu", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

Cele 5 persoane suspecte sunt cercetate penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. C. Cristian-Doru si C. Radu, "Piticu'" si "Fibra" sunt arestati pentru 29, respectiv 15 zile, in urma incidentului de miercuri.

Gore Jr. a declarat pentru Stiri de Cluj, dupa ce a fost eliberat, ca el a fost numai martor la agresiune.

 

Vezi si...

Gore si fiul lui Sami, in aceeasi celula timp de o noapte in arestul Politiei: "Va fi eliberat in 20 de zile" EXCLUSIV

Sami David, fiul lui Gore: Scandalul de la cafeneaua Klausenburg a izbucnit de la doua femei

Comentarii Facebook