Baile Cojocna, ignorate de clujeni? "Avem prea putini turisti, fata de potentialul statiunii", spune administratorul


Baile Cojocna atrag circa 1.200 de turisti pe zi in timpul saptamanii si 5.000 intr-un weekend intreg. Administratorul statiunii ar dori insa si mai multi vizitatori.

"Avem in jur de 1.000 - 1.200 pe zi in cursul saptamanii si cam 2.000 sambata si 3.000 duminica. La ce potential avem, ar trebui sa fie mai multe turisti. Avem si preturi mici, fata de strandurile din Cluj-Napoca, dar totusi nu e cum am vrea noi", a declarat administratorul Bailor Cojocna, Remus Beldean.

Reprezentantii statiunii sustin ca vremea buna ar fi trebuit sa aduca o crestere a turistilor cu 50%, dar clujenii prefera sa mearga in alte locuri pentru a se relaxa.

"Am refacut si bucataria si servim si masa la restaurantul din incinta bailor. Conditiile sunt foarte bune si asteptam totusi ca macar in weekendul care urmeaza sa avem un aflux foarte mare de turisti", a mai precizaat Beldean.

Pretul biletelor de intrare a ramas neschimbat de anul trecut: 10 lei pentru adulti, 5 lei pentru copii si tot 5 lei pentru accesul cu autoturismul in parcarea statiunii.

 

Baile Cojocna au fost modernizate din fonduri PHARE, iar investitia totala s-a ridicat la 2,4 milioane de euro.

Comentarii Facebook