Gore si fiul lui Sami, in aceeasi celula timp de o noapte in arestul Politiei: "Va fi eliberat in 20 de zile" EXCLUSIV


Gore a stat in arestul Politiei in aceeasi celula cu fiul lui, Sami David, retinut miercuri seara, pentru scandalul din fata cafenelei Klausenburg. "A fost petrecere in arest", a spus tanarul de 17 ani.

"Pe mine m-au pus cu Gore in celula, iar langa au fost ceilalti tovarasi cu care m-au retinut: Piticu', Fibra si ceilalti. Am stat de vorba mult si cred ca va fi eliberat dupa ce ii expira mandatul", a povestit pentru Stiri de Cluj Sami David.

Fiul celebrului interlop a spus ca tatal lui ar urma sa profite de faptul ca brancardierul injunghiat nu a depus plangere si "incadrarea ar urma sa fie schimbata din tentativa de omor intr-o acuzatie mai lejera".


Sami David, fiul lui Gore: Scandalul de la cafeneaua Klausenburg a izbucnit de la doua femei

Fiul lui Gore, Sami David, eliberat de procurori! Ceilalti 4 interlopi ar putea fi arestati VIDEO

 

Sami David a spus ca Gore sta singur intr-o celula de cativa metri patrati. "Este un rege acolo. Mai erau cateva femei in arest cu care sta de vorba. In rest celulele sunt dupa modelul vechi, ca pe vremea lui Ceausescu. Gore se simte bine si mi-a spus ca abia asteapta sa iasa afara", a mai adaugat Sami David, care a fost eliberat de procurori joi.

Gore a fost arestat pentru 29 de zile dupa ce la inceputul lunii august a injunghiat un brancardier de la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) Cluj.

 

Vezi si...

Imagini de pe camerele de supraveghere de la UPU Cluj din momentul in care Gore l-a injunghiat pe brancardier

Comentarii Facebook