Sami David, fiul lui Gore: Scandalul de la cafeneaua Klausenburg a izbucnit de la doua femei


Fiul lui Gore, cel mai cunoscut interlop al Clujului, a fost implicat si el intr-un scandal in fata cafenelei Klausenburg, care s-a lasat cu arestari. Tanarul sustine ca este nevinovat.

Stiri de Cluj: De unde a pornit scandalul?
Sami David: Tot scandalul asta cu "Calu'" a pornit de la niste probeleme mai vechi cu doua femeie. Despre una nu pot sa spun cine e, dar cea de-a doua e nevasta lui "Fibra". Noi l-am cautat pe "Calu'" de mult pe la Toscana si nu l-am gasit. Ieri (n. red. miercuri) am auzit ca e la Olimpic si am fugit, dar nu l-am gasit. Ne-a sunat cineva ca e in centru la Klausenburg. L-am sunat pe "Calu'" sa iasa afara ca sa vorbim cu el si "Piticu'" si "Fibra" s-au dus dupa el. Asta era in jurul orei 16.20. Noi am ramas la Diesel si dupa cateva minute am fost sunat ca astia s-au aprins.

Stiri de Cluj: Tu ai fost implicat in agresiune?
S.D.: Eu am ajuns la cafeneaua din centru si am vazut ca s-a incins atmosfera. M-am dus acolo cu inca 2-3 baieti sa vedem ce se intampla. Cand am ajuns acolo deja isi dadeau. Ne-am bagat sa ii despartim si "Calu'" o fi cazut ca era cam sifonat. Le-am zis ca ajunge si ca sa mergem si lucrurile s-au potolit.

Stiri de Cluj: Cand v-a retinut politia?
S.D.: Dupa o vreme am plecat spre casa, cand am auzit ca ne cauta Politia. Pe mine m-au lasat in Manastur si dupa asta politistii i-au saltat pe baieti. Le-au taiat calea cu masina si i-au retinut. Eu m-am dus la prietena mea si am primit un telefon ca sa ma prezint eu de buna voie la sectie pentru audieri, dar nici nu am terminat de discutat ca la McDonalds au si oprit doua masini si m-au dus la audieri.

 

Vezi si...

Fiul lui Gore, Sami David, eliberat de procurori! Ceilalti 4 interlopi ar putea fi arestati VIDEO

Comentarii Facebook