FOTO/VIDEO. Două mașini s-au făcut praf pe strada Borhanciului din Cluj-Napoca! Patru victime, transportate la spital


​​Pompierii clujeni intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Borhanciului din Cluj-Napoca. În accident au fost implicate două autoturisme. 

Din fericire, nu au existat persoane încarcerate. Trei bărbați cu vârste cuprinse între 37 și 51 de ani primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor SAJ. Cu toții sunt conștienți și cooperanți. La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ. Încă un bărbat de aproximativ 30 de ani este evaluat de echipajul SAJ.”, anunță ISU Cluj.

Toți cei 4 bărbați vor fi transportați la spital.

Update

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 08.10, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe strada Borhanciului din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date s-a constatat că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care circula cu autoturismul spre strada Constantin Brâncuși, după un viraj la dreapta ar fi pătruns pe sensul opus de mers, ca urmare a pierderii controlului asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, precum și a doi pasageri care se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative, anunță IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook