Munte de gunoaie pe strada Teodor Mihali! Calitatea vieții se apropie de cea de la Viena, Barcelona sau Munchen - VIDEO


Clujenii continuă să reclame faptul că nu se ridică deșeurile la timp.

Oraș de 5 stele zi de zi când ieși pe balcon sau vrei să mergi în oraș în fața blocului vezi acest peisaj pe strada Teodor Mihali, din Mărăști… Acum e bine că încă e frig afară, dar vara suportăm un miros în casa și vin muște și goange de nici nu poți sta cu geamul deschis.

Sunt zile când se adună aici boschetarii care stau și se droghează cu prenandez de îți este și frică să mergi să duci gunoiul sau să mergi în oraș ca pe lângă ei treci și se leagă de tine dacă suni la poliția locală vine se uită la ei și pleacă fără să aplice vreo măsură”, ne-a relatat un locatar al străzii.

Ridicarea gunoaielor revine celor de la Supercom, care sunt recmalați zilnic de clujeni, dar nimeni nu ia nicio măsură.

Primarul Emil Boc compara Clujul cu orașe mari din Occident

Primarul Emil Boc susținea anul trecut, la o emisiune radio, că clujenii l-au ales să trăiască bine, ca la Munchen, Viena, Lyon sau Milano.

Aici, la Cluj, este o calitate a resursei umane foarte puternică, în cercetare, în inovare, în IT, sunt care trăiesc la fel ca la Munchen, Viena, Lyon sau Milano, unde mai sunt asemenea autobuze autonome. (...)”.

Dacă noi tot vorbim de promovarea calității vieții și vorbim despre Munchen și Viena, am ajuns să fim cel mai scump oraș din țară!”, a spus moderatorul. 

Dacă vrei să ai calitatea vieții, nu poți să o compromiți că îmi spune cineva mie ”Compromite calitatea vieții la Cluj ca să nu se mai vorbească de Cluj!”. Vrem să trăim prost și să ne distrugem sănătatea? Eu nu cred că pentru asta am fost ales de clujeni să trăim prost și să le distrug sănătatea. Am fost ales să trăim într-un oraș care să fie la fel de … sau măcar apropiat de ceea ce au văzut în Occident. De aceea au plecat 4 milioane de oameni și eu vreau să vină acasă. Pe mine mă interesează clujeanul, ca el să aibă o viață mai bună”, a replicat Emil Boc. 

WhatsApp Image 2023-03-13 at 08.49.27.jpeg

Comentarii Facebook