FOTO. Polițiștii clujeni caută un bărbat care a fost martor la accidentul mortal de anul trecut din Piața Ștefan cel Mare. L-ați văzut?


Polițiștii clujeni încearcă să identifice martorul unui accident mortal, produs anul trecut, în luna noiembrie, în Piața Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca. 

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit ca urmare a producerii unui accident de circulație semnalat la data de 22 noiembrie 2021, în jurul orei 14:00, în Piața Ștefan cel Mare. Un bărbat care se deplasa cu bicicleta din direcția Piața Timotei Cipariu spre Piața Avram Iancu, ar fi schimbat succesiv benzile de circulație spre stânga, printre autoturisme, iar în urma acestor manevre ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară. 

Șoferul autoutilitarei ar fi efectuat manevre de evitare a coliziunii cu bărbatul care se deplasa pe bicicletă, moment în care a pătruns pe trotuarul din partea stângă unde a surprins și accidentat un bărbat de 64 de ani din Cluj-Napoca, care se deplasa pe trotuar în calitate de pieton. La momentul producerii accidentului rutier, din data de 22 noiembrie 2021, în proximitatea acelui loc se afla o persoană de sex masculin, prezența acesteia fiind necesară în cauză, având calitatea de martor”, anunță IPJ Cluj.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea bărbatului care se afla pe trotuarul alăturat Pieței Ștefan cel Mare sunt rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

foto 3 eveniment rutier.jpeg


Comentarii Facebook