Fost sef al IPJ Cluj, despre actualul sef, Ioan Pacurar: Ati vazut vreun film in care eroul principal sa fie de la circulatie VIDEO


Fostii sefi al IPJ Cluj, chestorul Teodor Pop-Puscas si colonelul Grigore Blaga, au vorbit in emisiunea Stiri de Cluj LIVE despre "meseria" pe care o stiu actualii conducatori ai IPJ Cluj.

Intrebat daca crede ca sefii de la IPJ Cluj stiu "meserie", colonelul in rezerva Grigore Blaga a spus ca: "Unii stiu, altii nu stiu!". Despre seful IPJ Cluj, chestorul Ioan Pacurar a spus ca: "Eu am mai spus-o si in alta imprejurare. Ai vazut vreodata un film in care eroul principal sa fie de la circulatie? Si cu asta am spus totul!". 

 

Care mai sunt politistii adevarati de la IPJ Cluj VIDEO

 

Teodor Pop-Puscas a spus ca sunt sefi de la care poti invata si de la care nu. "Actualii sefi de inspectorate trebuie evaluati. Seful IPJ Cluj ar merita o nota mica. O evaluare corecta si profesionista nu duce nici macar la o nota medie, care sa zicem ar fi sapte", a spus Pop-Puscas.

Declaratiile au fost facute, joi seara, in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, in care s-a vorbit despre retinerile si acuzatiile de coruptie de la Politia Rutiera Cluj. Opt agenti sunt acuzati de luare de mita si complicitate la luare de mita de la soferi surprinsi in trafic.

Conducerea IPJ Cluj a fost invitata in emisiune, dar a refuzat sa participe.

 

Fosti sefi ai IPJ Cluj, despre coruptia de la Rutiera: Avem aici POLUL coruptiei. Procurorii nu au reusit sa dovedeasca nimic VIDEO

 

Chestorul Ioan Pacurar a promovat din functia de agent de politie la circulatie. In perioada 1985 - 1994 a lucrat la Serviciul Politiei de Ordine Publica si Serviciul Politiei Rutiere al Inspectoratul de Politie Judetean Cluj. In 1994 - 2001 a ocupat functia de ofiter in cadrul Serviciului Politiei Rutiere din Inspectoratul de Politie Judetean Cluj, o data cu absolvirea Universitatii Dimitrie Cantemir.

In 2001 a fost promovat sef al Biroului Politiei Rutiere la Politia municipiului Cluj-Napoca, iar din 2005 este seful IPJ Cluj.

 

Ioan Pacurar a terminat Liceul Industrial de Mecanica Cluj si Scoala de Agenti de Politie "Nicolae Golescu" de la Slatin, in 1985.

Comentarii Facebook