Care mai sunt politistii adevarati de la IPJ Cluj VIDEO


Fosti sefii ai IPJ Cluj, colonelul Grigore Blaga si chestorul Teodor Pop-Puscas, au enumerat la emisiunea Stiri de Cluj LIVE de joi seara, care mai sunt politistii adevarati din Inspectorat.

Intrebat daca mai exista politisti in adevaratul sens al cuvantului in IPJ Cluj, chestorul Teodor Pop-Puscas, a declarat ca: "Mai exista politisti adevarati. Imi aduc aminte si spun ca este Danut Bolos, este un ofiter Mosutan, este la judiciar, seful Serviciului Rusu Valentin, care este si vechi in meserie. Mai sunt si agenti, dar nu imi vin in minte nume, dar noi ii cunoastem. Sunt politisti cu adevarat politisti. Pentru marea masa a politistilor, 99,5%, care s-au dus acolo ca sa faca o cariera, nu s-au dus acolo ca sa ia spaga, pentru aceasta masa trebuie un pachet de legi care sa redea demnitatea politistului".

Colonelul in rezerva Grigore Blaga, fostul sef al IPJ Cluj, l-a sustinut pe chestorul Pop-Puscas, dar a spus ca procentul mentionat de el este prea mare. EL a adaugat ca lucrurile se "strica" de la sefi. "Cand au fost pusi niste sefi care nu au nimic cu munca de coruptie cineva de acolo de sus a spus: 'Lasa-l domnule ca are adjuncti si il ajuta'. Pai atunci nu mai trebuie sefi. Il punem de decor si sa ia o caciula de bani", a declarat colonelul in rezerva Grigore Blaga.

 

Intrebarea a fost adresata prin prisma faptului ca 8 politisti de la Rutiera sunt cercetati de procurori sub acuzatiile de luare de mita si complicitate. Unul dintre politistii din dosarul MITA la RADAR au cerut si primit din partea unui sofer prins in trafic "un bax de 23 de cutii de bere".

 

Fosti sefi ai IPJ Cluj, despre coruptia de la Rutiera: Avem aici POLUL coruptiei. Procurorii nu au reusit sa dovedeasca nimic VIDEO


Comentarii Facebook