Greva la Remarul 16 Februarie! Angajatii sunt nemultumiti si cer DEMISIA conducerii UPDATE

 

Circa 200 de angajati de la Remarul 16 Februarie au iesit in curtea unitatii si au intrerupt lucrul, vineri dimineata, in jurul orei 8.00.

 

Angajatii cer demisia conducerii, iar liderul de sindicat Marian Valer a incercat sa negocieze cu sefii muncitorilor.

 

Angajatii au iesit in fata fabricii Remarul 16 Februarie acuzand ca au incasat in 15 martie numai 70% din salariu. "Conducerea ne-a spus ca am primit numai atatia bani pentru ca sefii ne-au spus ca productia a fost de 70% pe februarie. Ne spun numai acum asta, dar pana acum au tacut", a declarat liderul de sindicat Marin Valer.

 


Muncitorii reclama si conditiile grele de munca si spun ca cei din conducere isi bat joc de ei. "Sa imi dea mie directorul salariul lui si nu o sa mai zic nimic", a spus unul dintre muncitori.

 

Sefii de la Remarul 16 Februarie au refuzat sa discute cu muncitorii. Acestia vor demara procedurile pentru a declansa greva generala.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Directorul Remarul 16 Februarie, Florentin Barbuceanu, a declarat reprezentantilor mass-media ca oamenii isi vor primi restul de bani pana la finalul zilei. Liderul de sindicat, Marian Valer, a spus ca protestul continua pana cand oamenii isi vor primi restantele.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1

 

Protestul s-a incheiat la ora 15.00. Liderul de sindicat Marian Valer a declarat ca directorul Remarul 16 Februarie nu s-a tinut de cuvant si nu a platit restantele salariale. "Vom reveni luni la serviciu si vom continua protestele", a spus Valer.

Comentarii Facebook