Florin Piersic va fi supus unei noi intervenții chirurgicale: „Nu este lipsită de riscuri, dar este absolut necesară”


Îndrăgitul actor clujean, Florin Piersic, va fi supus unei noi intervenții chirurgicale, pentru care este necesară transferarea la un alt spital. Starea de sănătate a actorului încă este precară, dar medicii depun toate eforturile, pentru a o stabiliza.

În decursul zilei de astăzi, 9 mai, Florin Piersic urmează să fie transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor, unde va fi supus unei noi intervenții chirurgicale. Informația a fost confirmată de Cătălin Apostolescu, managerul Institutului „Matei Balș”.

Potrivit reprezentanților spitalului, operația prin care Florin Piersic urmează să treacă are un grad ridicat de risc, dar este necesară.

„Domnul Florin Piersic este stabil în acest moment, însă vorbim despre un pacient vulnerabil prin vârsta și bolile asociate. Este vorba un proces infectios extins, care are ca surse principale focarele de la nivelul cordului și proteza de la genunchi. Pacientul se afla în evaluare și supraveghere multidisciplinara (boli infecțioase ortopedica, cardiologica) pentru cea mai buna abordare terapeutica.

Domnul Florin Piersic va fi transferat în aceasta dimineata la Spitalul Foisor pentru tratament ortopedic. Situatia medicala a pacientului face ca interventia ortopedica, sa nu fie lipsită de riscuri, dar ea este absolut necesara pentru indepartarea sursei de infectie. După intervenția ortopedica pacientul va continua tratamentul procesului infectios”, se arată în comunicatul de presă.  

Comentarii Facebook