Florin Florian, fiul patronului de la Agroflip retinut joi de DNA, conduce masini de lux si face curse ilegale prin centrul Clujului - VIDEO


Florin Florian, fiul omului de afaceri Liviu Florian, patronul Agroflip Bontida cercetat acum pentru ca a pretins o jumatate de milion de euro pentru sefia vamii Halmeu, este unul dintre tinerii de bani gata ai Clujului.

Tanarul de 25 de ani a fost implicat in aprilie 2009 intr-o cursa ilegala de masini din Marasti si pana in centrului orasului. Florin Florian, aflat la volanul unui Ferrari 360, s-a intrecut cu un Mercedes SLK, in plin trafic printre ceilalti conducatori auto.

Scena a fost filmata de unul dintre tinerii din Mercedes, dar politistii de la rutiera au declarat la vremea respectiva ca nu au cum sa ii amendeze pe cei doi soferi, pentru ca legislatia nu permite aplicarea de amenzi pe baza unor inregistrari video.

Tanarul a platit pentru bolidul Ferrari F360 Challenge de 178.000 de euro.


Tatal acestuia, Liviu Florian, a fost retinut acum de procurorii DNA pentru ca a pretins 430.000 de euro de la un functionar al Vamii Halmeu pentru a-i facilita numirea in functia de sef al punctului de trecere a frontierei.

Comentarii Facebook