Familia clujeanului omorât pe Corneliu Coposu de un șofer beat a acceptat donarea de organe

 

Familia clujeanului de 50 de ani omorât pe Corneliu Coposu de un șofer beat a acceptat donarea de organe, salvând viața altora.

 

În 19 februarie. un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost rănit grav în urma unui accident rutier. Acesta a fost lovit, miercuri dimineața, de un autoturism în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni.

 

În 19.02.2014, ora 07:00, un bărbat de 53 ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Cluj-Napoca, cu direcţia Calea Baciului - strada Giordano Bruno, nu a acordat prioritate de trecere, rănind grav un bărbat de 50 ani, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni amenajată”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

 

În urma testului cu aparatul etilotest, oamenii legii au constatat că șoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Rudele victimei cer să se facă dreptate, mai ales că trei copii au rămas fără tată.

 

Dumnezeu sa il apere daca il prind! Ce nenorocire a adus in familia noastra doar pentru ca nu s-a putut abtine sa nu bea la ora 7 dimineata!! A lasat trei copii si o familie intreaga care plange acum si nu stiu ce se va intampla cu ei! Acela nu este un om. Nici macar animal!”, ne-a spus un reprezentat al familiei.

 

Autorul accidentului nu a fost reținut, fiind cercetat în stare de libertate.

 

În ciuda durerii, familia a fost de acord să fie prelevat ficatul, rinichii și corneea. Citește AICI retalii.

Comentarii Facebook