Facultatea de Psihologie din Cluj se va muta în locul celei de Drept, pe Avram Iancu


UBB Cluj cumpără Hotelul Opera Plaza, cu 44 de milioane de lei și va muta acolo Facultatea de Drept. 

Senatul UBB Cluj a decis în ședința din 15 martie, alocarea sumei de 44 de milioane de lei, pentru a fi cumpărat Hotelul Opera Plaza, declara președintele Senatului UBB Cluj, Florin Streteanu. Guvernul a aprobat achiziția, iar hotelul a fost cumpărat. 

Pentru Facultatea de Drept este o achiziție foarte importantă. Clădirea răspunde unei nevoi de spațiu, pe care o are această facultate. Raportat la numărul de studenți pe care îl are Facultatea de Drept stăm cel mai rău din țară. Avem nevoie de mai mult spațiu și avem nevoie de amfiteatre. Acest hotel se pretează exact pentru așa ceva, pentru amfiteatre mari. Anul întâi face cursurile la Facultatea de Chimie, iar acest lucru nu este în regulă”, a declarat președintele Senatului UBB Cluj, Florin Streteanu.

Rectorul UBB Cluj, Daniel David, a declarat pentru Știri de Cluj că în vechiul sediu al Facultății de Drept, de pe strada Avram Iancu, va fi mutată Facultatea de Psihologie, care are probleme cu spațiul. 

Toate aceste lucruri vor fi puse în practică, după ce hotelul va fi transformat pentru a putea găzdui Facultatea de Drept.

Comentarii Facebook