O elevă a căzut de la geamul unui liceu din Cluj-Napoca! Profesorii au spus ce s-a întâmplat


O adolescentă a ajuns în stare gravă la spital după ce ar fi căzut de la etajul unei instituții de învățământ situată pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca. 

Incidentul s-ar fi petrecut la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”. 

Astăzi,  22.04.2024, între orele 14:00-15:00, respectiv la ora de limba engleză, în prezența colegilor și a doamnei profesoare.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă, au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere care a căzut de la etajul I al unității de învățământ, Liceul de Arte Plastice, "Romulus Ladea" Cluj-Napoca.

Echipajele operative au găsit tânăra în stare de conștiență, era cooperantă și prezenta multiple traumatisme. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență, ulterior fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Din declarațiile profesoarei reiese că eleva s-a dus înspre colegii din spatele clasei, în timp ce profesoara discuta cu un alt elev. Când a văzut-o  stând în șezut, pe pervazul geamului din spatele clasei, a  atenționat-o să coboare, îndreptându-se spre ea, moment în care fata s-a lăsat pe spate și și a căzut în gol. 

Precizăm faptul că directorul Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” Cluj-Napoca a informat imediat I.Ș.J. Cluj cu privire la incidental petrecut în spațiul școlii, potrivit procedurii de comunicare a incidentelor în regim de urgență”, precizează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Sursele Știri de Cluj spun că tânăra era la ora de engleză, iar la un moment dat eleva de 17 ani s-a ridicat și s-a aruncat pe geal de la etajul întâi al imobilului. Se pare că aceasta era depresivă.

Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență, ulterior fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

EXCLUSIV. Eleva din Cluj a căzut de la înălțime în timpul orei de Engleză, în fața colegilor. Ce spun sursele din anchetă despre acest caz

Comentarii Facebook