,,Este din ce în ce mai neîngrijită zona, mirosul este neplăcut” - Clujenii reclamă că Piața Gării, poarta de intrare în oraș, este ignorată de autorități


Pentru mulți turiști care vin în Cluj-Napoca, Piața Gării este primul lucru pe care îl văd imediat după ce coboară din trenuri, iar asta nu este un lucru prea bun, din păcate.

Clujenii reclamă că zona s-a umplut de personaje dubioase, a devenit extrem de neîgrijită iar mirosurile sunt de nesuportat. Aceștia menționeză și că lucrurile par să se fi înrăutățitit în ultimii ani, iar autoritățile locale nu par să ia măsuri. 

,,Bună ziua, în zona P-ta Garii am observat, că din păcate, spre deosebire de anul trecut este din ce în ce mai neîngrijită zona, mirosul este mai neplăcut, mai ales în zona care seamănă cu o mica piață, respectiv in fața Panemar, un loc îngrijit de altfel , care este eclipsat de mirosuri neplăcute.

De, asemenea, am observat din ce în ce mai mult lipsa echipajelor de poliție care să stea în aceasta zonă. Totodata, pe strada Burebista, la intersecția cu Piața Gării, iluminatul stradal este slab.”, le-a reclamat o clujeancă autorităților locale. 

Zona din apropierea gării este un deja celebră pentru oamenii, de obicei persoane fără adăpost, care se strâng acolo pentru a consuma băuturi alcoolice. În trecut au existat nenumărate sesizări cu privire la astfel de indivizi, clujenii menționând că aceștia beau și lasă mizerie în urma lor. 

Clujenii reclamă că o zonă foarte circulată din Cluj e plină de oameni beți iar Poliția nu intervine: ,,Când faceți și voi ceva pentru orașul ăsta?”


Comentarii Facebook