Clujenii de pe strada Gheorghe Dima cheamă mașina de ridicări, dar degeaba. Alții nu o cheamă și vine - FOTO


Clujenii de pe strada Gheorghe Dima au citit știrea publicată de Știri de Cluj, legat de ridicările de mașini de pe o stradă privată de lângă blocurile turn de pe strada Frunzișului, și se întreabă de ce la ei nu vine nimeni. 

Recent am citit articolul d-voastra despre mașinile ridicate de pe strada Frunzisului, si asta m-a determinat sa va scriu.

Eu stau pe strada Gheorghe Dima, foarte aproape de Frunzisului, si ne confruntăm zi de zi cu strada blocată. 

Strada Gheorghe Dima este o strada cu dublu sens dar datorită mașinilor parcate pe ambele parti a carosabilului abia poate sa treaca o singura masina. Din aceasta cauza foarte des se blochează, se fac accidente si este foarte periculos si pentru pietoni.

Deși de ani de zile se fac sesizări la Primărie pentru a lua măsuri (ori sa interzica parcarea pe margine, ori sa o faca sens unic), aceste sesizări sunt ignorate. Anii trecuți mai primeam răspuns că ”se va analiza in comisia pentru circulatie”, dar mai nou se închid sesizările fără niciun răspuns din partea autorităților”, ne-a scris Mihaly.

În cazul blocului de lângă strada Frunzișului, cei de la Primăria Cluj-Napoca au spus că a fost de ajuns o sesizare. 

Clujenii mutați în turnurile de pe Frunzișului s-au trezit cu mașinile ridicate, deși drumul e proprietate privată - FOTO

Comentarii Facebook