Clujenii reclamă că o zonă foarte circulată din Cluj e plină de oameni beți iar Poliția nu intervine: ,,Când faceți și voi ceva pentru orașul ăsta?”


În nenumărate ocazii, clujenii s-au plâns că polițiștii nu acționează suficient în zone unde se plimbă diferiți indivizi dubioși, de multe ori în stare de ebrietate sau sub influența alcoolului, care ajung să hărțuiască trecătorii, dar și pe cei care locuiesc acolo.

O astfel de zonă este și cea din apropierea gării, reclamă un clujean, unde, spune el, în fiecare zi pot fi observați oameni, care își petrec timpul în zonă și beau.

Printre aceștia se numără și oameni fără adăpost,  acest lucru fiind sesizat și în trecut, însă se pare că autoritățile aleg să continue să ignore problema.

,,Domnilor polițiști, la gara este plin de oameni care beau si miros urat. Cand faceți și voi ceva pentru orașul asta?”, a reclamat un clujean.

Și în alte zone din Cluj-Napoca au fost sesizați tot felul de indivizi care consumă alcool, droguri sau sunt violenți. O mare problemă există în cartierul Mărăști, unde oameni susțin că au ajuns să iasă cu frică din case. 

Din păcate aceste comportamente au început să ia amploare și în apropierea parcurilor și a locurilor frecventate des de cei mici.

Comentarii Facebook