Concert inedit în Cluj-Napoca! O trupă a transformat o trecere de pietoni din centrul orașului în propria scenă: ,,Muzica e o magie” - VIDEO


Prin traficul zilnic al Clujului și-a făcut loc și un pic de magie. O trupă și-a scos instrumentele și a organizat un concert ad-hoc, chiar pe o trecere de pietoni din centrul orașului. Ca să nu încurce circulația tinerii artiști au sincronizat spectacolul muzical cu culoarea roșie a semaforului. 

,,Sunt multe lucruri pe care nu le fac din cauza tipului meu de personalitate. Nu sunt spontan, nu încep conversații cu străini dacă nu trebuie, nu atrag atenția asupra mea, evit conflictele, dar ceea ce n-aș face absolut niciodată ar fi să stau în fața mașinilor care așteaptă semaforul să fie verde în centrul orașului în traficul cel mai intens și să încep să cânt.

Dar exact asta s-a întâmplat miercuri. Împreună cu trupa mea, ne gândeam cum să ne aducem muzica mai aproape de oameni și, în același timp, să ieșim puțin din zona noastră de confort, așa s-a născut ideea și apoi a venit cea mai mare surpriză.

Ca șofer, știu exact cât de frustrant poate fi atunci când ziua a început deja prost și chiar întârzii de la serviciu și stai cu mașina într-un trafic lent, în timp ce undeva în fața traficului semaforul devine verde, dar cineva îți taie calea, deși atât de mult ar trebui să te grăbești și până la urmă tot nu prinzi verdele.

Mi s-a dovedit înc-odată că muzica e o magie. A fost un sentiment uimitor să văd fețe supărate și frustrate cum se schimbă, se transformă în zâmbete pe măsură ce am început să cântăm.

Pentru aceste momente fac/facem ceea ce facem.”, a declarat Mano Botond Ráduly, solistul trupei Mano & Gregor.


Comentarii Facebook