EROII din Apuseni îi cer ministrului Transporturilor să repare drumul distrus de salvatorii

 

Un grup de moți din comuna Horea s-a dus la București, la Ministerul Transporturilor, pentru a-i cere Ramonei Mănescu, să aloce bani pentru refacerea unui drum distrus de utilajele care au recuperat epava aparatului de zbor.

 

Este vorba despre =Drumului Comunal 204, lung de 12 kilometri, care leagă localităţile Horea, Giurgiuţ şi Zinzeşti.

 

Ca urmare a solicitării cetăţenilor din satele Giurgiuţ şi Zizeşti, comuna Horea, judeţul Alba, aflate în vecinătatea locului accidentului, salvatori ai victimelor accidentului aviatic din data de 20 ianuarie 2014, cu privire la necesitatea sprijinirii de către Ministerul Transporturilor a lucrărilor de reparaţii a drumului comunal DC 204 Horea - Giurgiuţ - Zinzeşti, în lungime de 12 kilometri, ce a fost distrus în urma transportului cu tractoarele şi maşinile instituţiilor implicate în salvarea victimelor şi a transportului epavei avionului. Menţionăm că drumul a fost pietruit de primărie în anii 2012 - 2013 şi la această dată este distrus şi impracticabil”, se arată în memoriul depus la Ministerul Transporturilor.

 

Ne-a promis că o să încerce să ne ajute şi a lăsat chiar de înţeles că, pentru obţinerea de fonduri, o să discute inclusiv cu primul ministru Victor Ponta. Dacă nu o găsim înţelegere, vom căuta alte variante legale pentru refacere acestui drum”, a mai spus Corneliu Olar, liderul delegaţiei din Apuseni.

 

Olar a spus că primăria din Horea ar putea lua un credit pentru a repara drumul, evitând să spună dacă va municipalitatea va da statul în judecată.

 

Politicianul care își face imagine pe spatele accidentului aviatic din Apuseni

Comentarii Facebook