Copilotul rănit în accidentul aviatic de la Cluj a VORBIT! A spus care ar fi fost cauza accidentului?

 

Copilotul Răzvan Petrescu, rănit în accidentul aviatic de la Cluj, soldat cu doi morți, a vorbit după tragicul incident.

 

Tatăl acestuia, pilot de meserie, a spus că fiul său i-a făcut o promisiunea: ”A zis: «Nu vreau să mai zbor cu hârburi»”. Copilotul Răzvan Petrescu a lăsat, astfel, să se înțeleagă că accidentul aviatic s-a produs și din cauza stării precare a avionului cu care zburau medicii de la București la Oradea. 

 

Acum (n.r. - joi ) am ieşit din spital. Ultima operaţie i-au făcut-o luni, iar astăzi (n.r. - joi) l-au pus pentru prima dată să stea în fund şi era foarte încântat. Noi trecem de la extaz la agonie şi invers pentru că medicii spun că e bine şi mai târziu iarăşi apare câte ceva. Dar trebuie să spun că este foarte bine îngrijit. El este afectat din punct de vedere psihic, dar se va ţine bine. Acum trebuie să aibă răbdare pentru că recuperarea după atâtea operaţii şi fracturi durează luni de zile. Operaţiile cele mai grele au fost la bazin şi la femur. I-au mai făcut şi două operaţii la nas”, a declarat Dan Petrescu, tatăl pilotului, citat de Ziarul Ring. 

 

Răzvan Petrescu s-a ridicat în șezut și a discutat și cu procurorii. ”Acum poate vorbi. A venit şi procurorul la el şi a trebuit să dea declaraţii pentru că era singurul din echipaj care nu a dat. Procurorii tot au mai venit, dar i-a ţinut doamna doctor la respect, ca să îl lase să se refacă. Într-o zi nu i-a dat sedative, l-a ţinut lucid, ca să poată da declaraţii”, a relatat tatăl copilotului. 

 

Acesta a relatat că fiul său nu se teme de zbor, dar că nu mai vrea să zboare cu ”hârburi”.

Comentarii Facebook