Emil Boc, întrebat de Mircea Bravo dacă e om bogat: Mai bine să mă țină lumea minte că am fost cinstit - VIDEO


Primarul Emil Boc apare într-un clip al comediantului Mircea Bravo, filmat în Piața Unirii, unde cei doi pare că s-au întâlnit întâmplător. 

Mircea Bravo: Sunteți un om bogat?

Emil Boc: Am o sută de lei în buzunar. Pentru mine banii nu au reprezentat o valoare în sine. Restul valorilor sunt importante. Dacă pui accent pe bani, nu te bucuri de viață. Banul e important, să îl muncești, să îl câștigi cinstit, dar să nu-l pui pe primul loc, că îți sucește mintea. Așa mi-a zis bunica: ”Dragu bunicii, niciodată să nu lași să îți ia banul mințile, dacă îți ia mințile ajungi rău!”. Cel mai sănătos e să te preocupe alte lucruri, mai importante în viață și să câștigi atât cât muncești.

Mircea Bravo: Când puteți zice că sunteți bogat, când aveți liniște, prieteni…?

Emil Boc: Eu sunt tot timpul mulțumit cu ce am. Pentru că știi cum îi? Cu cât vrei mai mult, cu atât vrei și mai mult. Mintea îți e ocupată cum să faci mai mulți bani și până la urmă îți distrugi sănătatea. Ai bani, dar nu mai ai sănătate. Bunica mi-a zis ”Dragu bunicii, dacă umbli după bani îți distrugi sănătatea! Toți banii din lume nu îți mai cumpără sănătatea”. Așa că grijă mare că banul e ochiul dracului. 

Toți suntem trecători prin lume asta și important este să nu facem umbră pământului. Să lăsăm niște lucruri bune. Aș vrea ca oamenii să își amintească despre mine că a fost un om bun, decât să spună că a fost un om bogat. Să zică despre tine că ai fost un om bun, e cel mai important lucru pe care îl poți lăsa după tine pe lumea asta”.

Mircea Bravo: Domnule vă las să lucrați. Si eu sunt în timpul lucrului!

Emil Boc: Pe mine mă plătesc cetățenii. Tu dacă nu lucrezi nu te plătesc.

Mircea Bravo: Tot cetățenii mă plătesc că lumea se uită.

Comentarii Facebook