Luni 23 Mai

Cine sunt angajații Bancpost care au TERORIZAT fetița din Dej! Unul este absolvent de TEOLOGIE

 

O absolventă a Facultăţii de Teologie din Bucureşti face parte din rândul ofiţerilor de credite de la Bancpost care le-au terorizat, vreme de mai multe luni, pe Maria Meşter şi fiica acesteia de zece de ani, Teodora. 

 

În urma acestei presiuni psihice, fetiţa a suferit un şoc psihic, fiind ameninţată constant că din cauza datoriilor pe care mama ei le are la bancă ar putea rămâne "fără casă" şi ar putea să ajungă să doarmă "în gară".

 

În sentinţa Judecătoriei Dej, prin care Bancpost a fost condamnat să plătească suma de 25.000 de euro, 15.000 către Teodora şi alte zece mii de euro către mama acesteia, judecătorul pomenteşte şi trei dintre ofiţerii de credite care au sunat, în mod repetat, pe telefonul fix de la apartamentul în care locuia Alina Meşter, la o oră la care doar fetiţa de zece ani era acasă. Agresiunea psihică constantă a angajaţilor Bancpost asupra familiei Meşter se derula în ciuda faptului că Alina Meşter nu avea nicio restanţă.

 

Judecătorul de la Judecătoria Dej descrie în sentinţă modul în care angajaţii Bancpost acţionau cu rea credinţă. ”Reclamanta (Alina Meşter - n.red.) a achitat prima rată la data de 03.03.2010, chiar anterior scadenţei, însă cu toate acestea, în aceeaşi zi a fost înscrisă de către pârâtă (Bancpost SA - n.red.) cu informaţii negative la Biroul de Credite privind o datorie de 1.083 lei”, precizează Judecătoaria Dej.

 

Acelaşi magistrat mai arată că presiunile telefonice asupa Teodorei şi mamei acestea s-au făcut ”prin intermediul angajaţilor în funcţia de ofiţer colectare debite - dintre care au fost amintiţi la interogatoriu numiţii TERTISCO GEORGETA, ANIŞOARA GHEORGHE ŞI OCTAVIANA BURLACU - banca a început să o contacteze telefonic pe Alina Meşter, sunând-o atât pe numărul de mobil şi cel de fix de acasă ... tracasând-o pe motiv că figurează cu restanţe de plată”.

 

Unul dintre angajaţii Bancpost pomeniţi în sentinţa Judecătoriei Dej, Octaviana Burlacu este absolventă a Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti şi a Facultăţii de Management. În CV -ul acesteia se arată că, în perioada februarie 2009 - august 2010, a lucrat la Bancpost SA - Bucureşti, unde avea ca şi sarcini de serviciu ”comunicarea şi negocierea cu debitorii prin telefon pentru a plăti creditele restante, negocierea plăţilor şi monitorizarea acestora”. 

 

După luna august 2010, Octaviana Burlacu a lucrat la două firme de colectare a debitelor restante, respectiv EFG Retail şi Cetelem IFN.

Bancpost Dej a TERORIZAT PSIHIC o fetiță de 9 ani. O sunau și îi spuneau că familia ei va fi dată afară din casă

Comentarii Facebook