Vineri 20 Mai

Electric Castle nu se va mai organiza în 2021


Electric Castle nu se va mai organiza anul acesta, în 2021, este anunţul făcut, luni, de organizatori, pe pagina de Facebook. Motivul? Pandemia are fluctuaţii, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa.

Totuşi, festivalul Electric Castle se amână pentru perioada 13-17 Iulie, 2022. 

Info despre amânarea EC8 pentru 2022 *

Organizatori: Electric Castle nu va avea loc în 2021

Avem vești triste. Electric Castle nu va avea loc anul acesta.

În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021.

E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa.

Organizatori: Electric Castle se amână pentru 13-17 iulie 2022

EC8 SE AMÂNĂ pentru 13-17 Iulie, 2022. 

Totuși, am reușit să reconfirmăm headlinerii pentru 2022, Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones și vom depune eforturi, ca întotdeauna, să vă putem oferi cel mai bun line-up.

În acest moment nici nu ne putem imagina cum va fi să deschidem din nou porțile festivalului pentru a ne revedea după această absență lungă și dureroasă.

Toate biletele rămân valabile pentru anul viitor. Vor exista și opțiuni pentru restituirea banilor pe bilete. Revenim cu mai multe detalii în curând.

Acum că e oficial, parcă e și mai trist.

Electric Castle: Toate biletele rămân valabile pentru anul viitor, există și opțiunea restituirii banilor

Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară.

De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri. 

Până atunci, aveți grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea", este mesajul transmis luni pe pagina de Facebook a Electric Castle.


Comentarii Facebook