Marti 3 August

Escroc din Cluj-Napoca a păcălit o femeie și i-a luat banii, prin metoda „Maradona”Un bărbat de 55 de ani, din Cluj-Napoca, a furat bani dintr-un magazin, prin metoda Maradona, o escrocherie care este folosită încă din anii 90, de pe vremea „valutiștilor”.

Bărbatul din Cluj a fost prins de polițiști

Este vorba de un individ din Cluj Napoca, care a fost reţinut de polițiști şi dus la arestul din Deva.

La sediul Poliţiei oraşului Petrila s-a prezentat o vânzătoare care a reclamat faptul că, în timp ce se afla în incinta magazinului unde lucrează, un bărbat a intrat acolo şi i-a spus că are nevoie să îi schimbe bancnote de valoare mică în bancnote de valoare mare (pe care a motivat că ar fi trebuit să le dea „unor doctori”). 

Femeia a scos din poşetă 4 banc­­note de 100 lei, iar respectivul a nu­mă­rat în prezenţa sa mai multe bancnote a câte 10 lei şi i-a înmânat 380 lei. Văzând că suma nu este întreagă, fe­meia i-a comunicat acest aspect, bărbatul a luat din nou banii, i-a numărat, a mai scos din buzunar încă două bancnote a câte 10 lei fiecare, şi, într-un moment de nea­tenţie al vânzătoarei, i-a înmânat doar 260 de lei, iar femeia i-a dat 400 de lei.

Întrucât se mai aflau şi alte persoane în magazin, femeia nu a fost atentă, iar bărbatul a pă­răsit magazinul”, a informat IPJ Hunedoa­ra, conform mesagerulhunedorean.ro

Poliţiştii din Petrila au dema­rat cercetări şi l-au depistat imediat pe es­crocul care a fost reţinut pentru 24 de ore. Magistraţii Par­chetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au stabilit că nu se impune măsura arestului preventiv şi-l cercetează pe individ sub control judiciar.


Comentarii Facebook