El este șoferul care a DISTRUS un Mercedes de lux pe Dorobanților. Bolidul nu era asigurat - FOTO

 

Șoferul care a distrus un Mercedes de lux, cumpărat de numai 2 luni la mâna a doua, este originar din Satu Mare, dar locuiește în Germania.

Bolidul a costat circa 35.000 de euro, conform unor apropiați ai lui Radu Inoan. ”A cumpărat mașina de 2 luni, la mâna a doua. Bolidul asta modificat ar fi costat nou peste 100.000 de euro”, ne-a spus un apropiat.

Cât privește paguba, aceasta nu va fi recuperată de la asigurări. Unele surse din rândul anchetatorilor au precizat că Mercedesul nu avea Casco ”astfel că dauna este totală, mașina fiind distrusă în proporție de 90%”.

Radu Inoan are 29 de ani și, conform polițiștilor, a suferit răni grave în urma impactului. El a fost dus la UPU Cluj.

 

După producerea accidentului de pe strada Dorobanților. Mai mulți băieți de bani gata din Cluj s-au adunat să vadă ce a pățit șoferul. Între ei s-a numărat fiul unui cunoscut milionar din Dej, dar și al unui milionar în euro de origine siriană, stabilit în Cluj-Napoca. Citește AICI despre ambii.

 

Conform aceleași surse, Radu Inoan obișnuia să vină periodic la Cluj-Napoca, pe durata week-end -urilor. Duminică seara se îndrepta spre cartierul Mărăști, dar a pierdut controlul asupra bolidului, din cauza vitezei, s-a răsturnat și a smuls din pământ un copac de pe marginea străzii Dorobanților. 

 

 

 

Vezi AICI imagini VIDEO de la accidentul de duminică seara.

Comentarii Facebook