Miercuri 24 Aprilie

Accident pe Dorobanților! Un Mercedes de LUX s-a făcut PRAF și PULBERE - VIDEO și FOTO

 

Un Mercedes de lux s-a răsturnat, duminică seara, în jurul orei 23.20, pe strada Dorobanților și a lovit un copac de pe marginea drumului. Împactul a fost extrem de violent.

 

Conform poliției, șoferul circula cu peste 150 de km/h. Mercedesul s-a îndoit pur și simplu în urma impactului cu copacul, pe care l-a scos din rădăcini.

 

Șoferul a fost rănit, dar nu este în stare gravă, fiind dus la UPU Cluj pentru investigații suplimentare. El era singur în autoturismul de lux cu numere de Satu Mare.

 

La locul accidentului s-au adunat rapid câteva autoturisme de lux, ale unor tineri cu bani din Cluj-Napoca, alertați de incidentul în care a fost implicat apropiatul lor.

 


------------------------

UPDATE


Poliția nu a reușit să discute cu șoferul care conducea Mercedesul, acesta fiind dus la spital. Din primele informații rezultă că cel care se afla la volan a condus cu viteză excesivă, a ajuns la trecerea de pietoni semaforizată din fața Liceului Special pentru Deficienți de Vedere, iar acolo a frânat și a pierdut controlul bolidului.

 

Mașina s-a răsucit pe asfalt și a lovit un copac de pe partea stângă a drumului. Se pare că s-a și răsturnat, dar șoferul a fost protejat de airbaguri și de faptul că Mercedesul este o mașină foarte solidă”, ne-a spus un martor la accident.

 

Bolidul de aproape 100 de mii de euro este distrus în totalitate. Mașina a fost urcată cu greu pe autospeciala cu rampă, având șasiul îndoit din cauza impactului lateral.

------------------------

UPDATE (luni, 16 decembrie, ora 9.40)

 

Conform IPJ Cluj, vina pentru producerea accidentului îi apaține în exclusivitate șoferului. ”Conducătorul auto mergea spre Mărăști și nu a adaptat viteza la condițiile de drum. A pierdut controlul directiei de deplasare și a lovit mai multi stâlpi ornamentali și s-a răsturnat pe partea stângă.

 

Șoferul este vinovat de nerespectarea vitezei de deplasare în funcție de condțiile de drum. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului, I.R., în vârstă de 29 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vornicu.

------------------------

UPDATE (luni, 16 decembrie, ora 11.20)

 

El este șoferul care a DISTRUS un Mercedes de lux pe Dorobanților. Bolidul nu era asigurat - FOTO

Comentarii Facebook