Drum județean BLOCAT! Un autocar cu 20 de pasageri a derapat pentru ca drumul nu era deszapezit. Clujean:„Tișe, demisia!”


DJ 108 C între localitățile Leghia și Aghireșu este momentan blocat, anunță polițiștii clujeni. Din primele date, un  autocar cu remorcă, care transporta 20 persoane ar fi derapat, remorca ieșind parțial de pe partea carosabilă, fără a rezulta victime.

„Partea carosabilă nu a fost deszăpezită, sectorul unde s-au produs evenimentul fiind unul în pantă.

În timpul așteptării utilajelor de deszăpezire, s-a format o coloană cu autoturisme, dar și un alt autocar, care la momentul sosirii respectivelor utilaje a fost acroșat de unul dintre acestea, nefiind persoane rănite.

Echipaje ISU Cluj se deplasează pentru a acorda sprijin persoanelor aflate pe acel sector de drum.

De asemenea, conducătorul respectivului autovehicul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ. Totodată, au fost verificate aspectele legale care trebuiau respectați de către acesta (timpii de odihnă), nefiind constatate abateri”, transmite IPJ Cluj.

„SOS!!! Oameni buni, care cunoașteți pe cineva de la Drumuri Județene Cluj, poate sunați și mobilizați pe CAREVA, pentru că suntem blocați de mai bine de o oră pe un drum județean - 108C (Leghia), e polei pe jos, nu s-a aruncat cu material ANTIDERAPANT, e un autocar răsturnat, alte câteva blocate etc...

Poliția a blocat doar drumul. Nimeni nu răspunde la telefon, nu-i pasă nimănui, suntem la mila lui Dumnezeu!! Mulțumesc!!

Update: O mașină de deszăpezire a intrat în alt autocar!!!

ALIN TIȘE DEMISIA!!!”, a relatat un clujean pe un grup de Facebook destinat șoferilor, chiar de la fața locului.

Polițiștii vor sancționa administratorul drumului

Utilajele de deszăpezire acționează în zonă, iar echipaje de poliție au restricționat și deviat accesul vehiculelor.

„Menționăm că polițiștii vor sancționa contravențional administratorul drumului, pentru neîndeplinirea obligațiilor referitoare la viabilitatea drumului.

Utilajele de deszăpezire acționează în zonă, iar echipaje de poliție au restricționat și deviat accesul vehiculelor în zonă până la soluționarea situației”, anunță IPJ Cluj.

Update ora 23:10

Traficul a fost reluat.

Autocarul a fost repus în funcțiune. A preluat pasagerii și își va continua deplasarea.

Foto. Facebook/INFO TRAFIC jud. CLUJ 

Comentarii Facebook