Drogați prinși de jandarmi în Parcul Cetățuia, din Cluj-Napoca. Țineau ”marfa” într-un recipient tip ”ou cu surprize”


Doi bărbați au fost prinși de jandarmi cu droguri la ei, în Parcul Cetățuia. 

Duminică, 9 octombrie, un echipaj de jandarmi aflat în misiunea de patrulare pe raza municipiului Cluj-Napoca, a observat în zona Parcului Cetățuia două persoane care la vederea forțelor de ordine au manifestat un comportament suspect. 

Forțele de ordine au trecut la interceptarea și legitimarea bărbaților, iar în momentul în care au devenit agitați, jandarmii au efectuat controlul corporal preventiv și controlul bagajelor și au avut “surpriza” de a găsi asupra acestora substanțe interzise la deținere, ascunse într-un recipient tip ”ou cu surprize”.

În continuare, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor articolului 4, alin.(1) din Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, care împreună cu bunurile și substanțele ridicate în vederea confiscării, au fost predate Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Structura Teritorială Cluj.

Efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca desfășoară zilnic activități de prevenire și combatere a consumului și traficului de substanțe interzise.

Comentarii Facebook