Compania de Transport Public Cluj-Napoca, cea mai performantă din România, pentru al cincilea an consecutiv


Gala ”Tranzit 2022”, desfășurată la Cluj-Napoca, la sfârșitul săptămânii trecute, a desemnat  cea mai performantă companie de transport de persoane, aleasă din rândurile tuturor companiilor  publice și private din România, pe baza activității și rezultatelor economico-financiare obținute  în 2021.

Pentru al cincilea an consecutiv, C.T.P. Cluj-Napoca s-a clasat pe locul întâi la categoria ”Cel mai eficient operator de transport urban din România”. 

Pe locurile doi și trei s-au clasat companiile de transport public din Oradea și Arad. ”Precizăm că juriul Galei „Tranzit 2022” a stabilit câștigătorii în urma analizării și  comparării activității operaționale; a flotelor de mijloace de transport în comun deținute de  companiile publice și private românești; a stării tehnice și ecologice a acestor mijloace de  transport pentru persoane, precum și a indicatorilor tehnici, economici și financiari ai tuturor  operatorilor care activează în domeniul transportului de călători din România. Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA este conștientă că statutul său, de lider  național al transportului public și activitatea sa performantă sunt posibile ca urmare a  parteneriatului ireproșabil pe care-l avem cu călătorii noștri. De aceea, asigurăm publicul călător  clujean și metropolitan de preocuparea noastră constantă pentru ridicarea calității serviciului  prestat. 

Comportamentul civilizat, corectitudinea comercială și atitudinea proactivă și, la nevoie,  critică, a călătorilor noștri reprezintă factorii care mereu fac diferența în cadrul acestei competiții. 

Compania noastră se străduiește în fiecare zi să onoreze în mod responsabil si eficient  misiunea de a transporta publicul călător la destinație în siguranță. 

În aceeași măsură, statutul și eficiența noastră se datorează susținerii financiare si materiale  de care beneficiem din partea Primăriei și a Consiliului Local Cluj Napoca, CTP fiind singura  companie din țară care, în exploatare la orele de vârf, depășește 50% flotă nepoluantă. 

Pe același palier al importanței, dorim să subliniem rolul și meritul decisiv al întregii echipe  a CTP, care muncește din greu, de la cele mai înaintate ore ale dimineții, până noaptea târziu, ca  să creeze plus valoarea necesară obținerii acestor rezultate. 

Mulțumim publicului călător și salariaților CTP”, susțin reprezentanții CTP Cluj. 


Comentarii Facebook