Doi bătrâni, de 70 și 78 de ani, RUPȚI în bătaie în Gara Cluj de un agent de pază - VIDEO

 

Doi bătrâni, o femeie de 70 de ani și un bărbat de 78 de ani, au fost bătuți măr în Gara Cluj de agentul de pază. 

 

Incidentul s-a produs duminică dimineața, în jurul orei 8.00. Femeia de serviciu a încercat să îi scoată pe cei doi oameni în vârstă din sala de așteptare pentru a face curățenie, dar aceștia s-au împotrivit. Angajata a solicitat ajutorul agentului de pază, care s-a impus folosind forța. ”M-a lovit cu pumnii în cap și cu picioarele. Sunt înnegrită. Colegul meu s-a dus să-l țină, dar ști cum l-a pocnit? Îl ținea pe săracu moș și îi dădea cu pumnii de i s-a umflat ochiul săracului moș. I-a spart arcada. Îi curgea sânge pe față”, a povestit Elena Moraru, femeia în vârstă de 70 de ani.

 

Victima are acum nasul spart și mai multe contuzii. Bărbatul de 78 de ani s-a ales cu arcada spartă. 

 

Călătorii au sunat la 112, dar nu au intervenit în favoarea celor doi bătrâni. ”S-au bătut pentru că în sala de așteptare, între 8.00 și 8.45, se face curățenie și ar trebui să fie liberă, iar cetățenii respectivi au intrat atâta timp cât nu a fost terminată curățenia”, a spus Nicolae Rafa, directorul Gării Cluj, conform TVR Cluj.

 

Agentul se pază lucrează la o firmă care are contract cu Regionala CFR Cluj. Acesta va fi sancționat cu o tăiere din salariu, dar nu va fi dat afară, deși a snopit în bătaie doi bătrâni. ”O să mai rămână pentru că atât șeful de gară, cât și șeful Poliției de la Gara Cluj ne-au spus, după vizionarea camerelor video, că agentul a fost provocat. Femeia l-a lovit cu o geantă în cap”, a spus Iosif Mărginean, administratorul firmei de pază.

 

Reprezentanții Poliției Transporturi Feroviare l-au audiat pe agentul de pază. 

 

Cei doi bătrâni au făcut plângere la CFR Călători București, pentru cele întâmplat la Cluj.


Comentarii Facebook