Miercuri 24 Aprilie

Studenții de la Jurnalistică - UBB Cluj îi apără pe cei doi studenți care ”trăgeau pe nas”. Cum explică fotografia!

 

Studenții de la Facultatea de Jurnalistică din cadrul UBB  Cluj își apără colegii care s-au fotografiat în timp ce ”trăgeau praf pe nas”.

 

Eu, împreună cu colega mea Oana, am dori să precizăm faptul că cei acuzați că se droghează sunt colegii noștri pe care noi îi cunoaștem și îi apreciem. Ca viitoare jurnaliste, articolul ni se pare unul irelevant deoarece nu ați verificat cele 3 surse primordiale unui jurnalist și v-ați precipitat să stricați imaginea studenților și totodată a Facultătii (FSPAC). Suntem dezamagite oarecum de faptul ca niște ”jurnaliști cu experiență” ca dumneavoastră s-au gândit să facă o știre pornind de la o simpla fotografie pe care în inconștiența ei una dintre ”stimabilele” noastre colege nu a știut să ”guste” o glumă făcută de noncomformiștii nostri colegi când în timpul unui seminar se amuzau copios pe seama faptului ca ei ”trag pe nas” niște zahăr pudră, bineînteles făcând aluzie la cei care întradevăr (n.red. într-adevăr) se droghează, dar aici fiind vorba doar de o simplă glumă care nu a fost înteleasă de catre unii. Scopul acestui mesaj nu este acela de a ne dezvalui dumneavoastra numele sursei, ci de a o face pe respectivă să recunoască ca ea a apelat la acest ziar (nu știm cu ce intenție)”, ne-au scris Andreica D. și Coman O.

 

Știri de Cluj nu a dezvăluit identitatea celor doi studenți care apar în fotografia incriminată. Conducerea FSPAC a declanșat o anchetă în acest caz, având în vedere că fotografia a fost realizată într-o sală de curs, iar fotografia a fost postată pe un grup intern al studenților din anul întâi. De asemenea, cei din conducerea facultății sunt îngrijorați de mesajul transmis de studenți printr-un astfel de comportament.

 

Doi studenți de la UBB Cluj se droghează înainte de un seminar și se LAUDĂ pe FACEBOOK- FOTO

Comentarii Facebook