Daca pe Feleac erau parapeti din beton, accidentul de vineri seara ar fi fost evitat


Reprezentantii Politiei Rutiere Cluj sustin ca, daca pe Dealul Feleacului ar fi fost montati parapeti in toate curbele importante, accidentul de vineri seara avea pagube mult mai mici.

In mai mult curbe de pe Dealul Feleacului sunt amplasati parapeti despartitori intre cele doua sensuri, iar Politia Rutiera a cerut extinderea acestora in toate curbele extrem de periculoase.

"Daca erau parapeti in curbe, soferul autoturismului Subaru ar fi ricosat in urma impactului si nu ar fi fost atatea victime. Aceeasi situatie este si la Izvorul Crisului, unde multi oameni au murit din acelasi motiv. Ni s-a spus ca cei de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj nu mai au bani pentru investitii si montarea parapetilor s-a oprit", a declarat pentru Stiri de Cluj un reprezentant al Politiei Rutiere, care a dorit sa isi pastreze anonimatul.

In accidentul de vineri seara soferul unui autoturism Subaru a murit, dupa ce a lovit doua masini, care circulau regulamentar. Alte cinci persoane au fost ranite grav.

 

Soferul care a provocat accidentul pe Feleac a murit! Circula cu 200 de km/h

Comentarii Facebook