Soferul care a provocat accidentul pe Feleac a murit! Circula cu 200 de km/h


Soferul autoturismului Subaru, care a provocat accidentul pe Dealul Feleacului, a decedat la UPU Cluj, sambata dimineata, in jurul orei 1.00. Politistii suspecteaza ca avea 200 de km/h in momentul impactului.

Soferul a fost practic strivit in urma dublului impact. "Soferul a intrat in curba si a pierdut controlul asupra volanului, lovind un Logan, cand s-au declansat si airbag -urile. Al doilea impact a fost cu partea din spate. Subaru a lovit un Sandero si aici s-a produs dezastrul. Bara din coltul stanga spate a ajuns sub scaunul soferului. Practic a fost strivit", a explicat un politist care a facut cercetarea la fata locului.

Soferii din trafic au fost chestionati si au spus ca Subarul albastru a trecut ca "vantul" pe langa ei. "Este vorba despre un autoturism Subaru 4x4. S-a crezut la raliu si a rulat cu viteza excesiva, a rupt aderenta si a pierdut controlul asupa masinii. Un sofer ne-a spus ca urca pe deal cu 90 de km/h, iar soferul din Subaru a trecut pe langa el in viteza. A zis ca i s-a scuturat masina, deci viteza se apropia de 200 de km/h", a mai spus sursa citata.

Soferul care a murit se intorcea de la un meci de fotbal de pe terenul sintetic de la Liceul Gheorghe Sincai. Politistii urmeaza sa mai discute si cu alti apropiati si martori pentru a vedea ce s-a intamplat, dar banuiesc ca soferul a vrut sa ii arate pasagerului de pe scaunul din dreapta puterea masinii sale.

Alte 5 persoane au fost ranite in accidentul de pe Dealul Feleacului.

 

Cum s-a produs accidentul de pe Feleac! Soferul unui Subaru a condus cu viteza nebuna VIDEO - IMAGINI SOCANTE

Comentarii Facebook